#

Markiisi suojaa tehokkaasti

Markiisi Suomen haastaviin sääoloihin löytyy Pirkanmaan Kaihdintehdas Oy:n tuotevalikoimasta. Markiisit antavat tehokkaan suojan auringolta ja sateelta. Pohjoisen vaihteleviin sääoloihin suunniteltuna se on aikaa ja käyttöä kestävä valinta.

Sitä voidaan käyttää esimerkiksi ulkona sijaitsevien oleskelutilojen katteena tai talon sisäänkäyntien sääsuojana. Myymäläkiinteistössä sitä voidaan puolestaan käyttää katseenvangitsijana tai näyteikkunan auringonsuojana.

Kestävä ja laadukas markiisi mittatilauksena

Toimitamme markiisit täysin mittojen mukaan valmistettuna. Toimintamallimme ansiosta pystymme tarjoamaan käyttöösi juuri kohteeseesi parhaiten sopivan vaihtoehdon niin materiaalin, mallin kuin värityksenkin suhteen.

Nykyaikaisista materiaaleista valmistettuna markiisi ei ainoastaan suojaa sisätiloja auringonpaisteelta vaan auttaa myös säästämään kesähelteillä syntyvissä jäähdytyskuluissa. Kauttamme on saatavilla sekä motorisoituja että veivikäyttöisiä markiiseja. Valikoimiimme kuuluu lisäksi rullaverhot, jotka valmistamme asiakkaan antamien mittojen mukaan. Tilaa vaikka markiiseihin sopivat rullaverhot samalla. Pirkanmaalla asiakkaitamme ovat yritykset ja kotitaloudet.

Tuotteillamme on 2 vuoden takuu

Ota meihin yhteyttä ja valitaan tarpeisiisi sopiva markiisi yhdessä.
Soita numeroon 050 563 5449 tai katso tarkemmat yhteystiedot täältä.